Speeddating voor hoger opgeleiden

Ben je hoger opgeleid, single en heb je zin om andere verschillende vrijgezellen van hetzelfde niveau te ontmoeten? Dan is speeddating voor hoger opgeleiden misschien wel wat voor jou.

Op deze manier hoef je geen ellenlange e-mails of berichten te schrijven met iemand via een online datingsite, om er vervolgens achter te komen dat deze persoon toch niet bij jou past. Het is een snelle manier van andere singles ontmoeten en meteen zien wat voor vlees je in de kuip hebt. 

Sowieso houd je er met speeddating nagenoeg altijd wel een gezellige avond op een leuke locatie aan over en leer je zo diverse nieuwe mensen kennen.

Speeddating voor hoger opgeleiden met FlitsDate

Neem nou Flitsdate, deze organisatie organiseert al twaalf jaar speeddating evenementen door heel het land, sinds een aantal jaren ook in samenwerking met e-Matching, datingsite voor hoger opgeleiden.

Het gaat heel makkelijk, je hoeft je alleen maar in te schrijven voor speeddate avond bij jou in de buurt via www.flitsdate.nl en voor jouw leeftijdscategorie te kiezen. Bekijk hier de website.

speeddating voor hoger opgeleiden flitsdate

Flitsdate is actief in veel steden in de Randstad zoals Amsterdam, Den Haag en Rotterdam, maar ook elders in het land zoals in Nijmegen, Maastricht en Breda. Op zo’n avond zijn er ongeveer twintig a vijfentwintig vrijgezellen aanwezig. Voordat je het weet zit jij dan aan een tafeltje tegenover die leuke jongen of meid in een gezellige ambiance.

Drie minuten Daten

Elke drie minuten wordt er een belletje gerinkeld, de vrouwen blijven zitten en de mannen schuiven een plekje door. Je krijgt dus de kans om met alle vrijgezelle dames of heren een praatje te houden tijdens die drie minuten, lang genoeg om in te schatten of het klikt.

Kwam je niet goed uit je woorden in die drie minuten? Dan kun je natuurlijk altijd nog in de tijdens de pauze altijd even flirten of sjansen met degene die je stiekem toch wel zag zitten tijdens het speeddaten. Heb je tegenover iemand gezeten die volgens jou een leuke match was? Dan kunnen je de zogenaamde match kaart invullen. Als beiden voor elkaar hebben gekozen, kunnen jullie e-mailadressen uitwisselen. Dan is het aan beiden wie de eerste stap zet en initiatief toont. Veel succes!

Heb jij wel eens aan een speeddating avond voor hoog opgeleide singles meegedaan? We zijn benieuwd wat je er van vond. Zijn er nog meer organisaties die speeddaten voor HBO en WO niveau organiseren?

Plaats een reactie