e-Matching lanceert dating app – Daten wanneer het jou uitkomt

Al vanaf het jaar 1998 helpt e-Matching je als hoger opgeleide single bij het vinden van een partner. Doordat je alleen hoogopgeleiden bij e-Matching vindt kun je gerichter zoeken. Ook worden er hogere eisen aan de inhoud van je profiel gesteld dan bij andere datingsites. Met de e-Matching dating app heb je nu altijd en overal toegang tot de profielen om zo ook mobiel je ideale match te kunnen vinden. Net zoals op de website van e-matching

Daten voor hoger opgeleiden

e-Matching is speciaal gericht op hoger opgeleide singles, in het bezit van een HBO of WO diploma, die op zoek zijn naar een duurzame en vaste relatie. Je bepaalt hierbij zelf hoe smal of breed je zoekt, of het nu om hetero-, gay- of lesbische relaties gaat. Aanmelden bij e-Matching is gratis en alle profielen worden vooraf gecontroleerd. Als betalend lid kun je zelf contact leggen met andere leden, gratis leden kunnen berichten terugsturen. We schreven ieder al een uitgebreide review over e-matching.

Daten wanneer het jou uitkomt met de mobiele app

Met de mobiele app van e-Matching kun je nu echt daten wanneer het jou uitkomt. Zo kun je ook onderweg je perfecte match vinden en contact met andere leden onderhouden. Ook kun je via de mobiele app je eigen profiel updaten en onderhouden.

De mobiele dating app van e-matching

Als je al eerder een profiel bij e-Matching hebt aangemaakt kun je na het installeren van de app gelijk aan de slag. Je kunt via de app contact leggen met nieuwe matches, maar ook je huidige contacten onderhouden. Daarnaast kun je ook aangeven wat je zoekt in je nieuwe match. Zo kun je onder andere een selectie maken op basis van sterrenbeeld of op een al dan niet aanwezige kinderwens. Ook kun je je eigen profiel updaten via de e-Matching app en je lidmaatschap beheren. Ten slotte kun je heel eenvoudig contact opnemen met de e-Matching klantenservice, die 7 dagen in de week van ’s ochtends tot ’s avonds bereikbaar is. Bezoek e-matching.nl

Je mobiele datingcoach

Naast het vinden van geschikte matches heb je via de mobiele app ook toegang tot verschillende datingtips en artikelen over het daten. Niet iedereen is even goed in het leggen van nieuwe contacten, e-Matching helpt je hierbij. Ook zijn er datingadviseurs aanwezig die je profiel onderwerpen aan een second opinion.

Veilig en vertrouwd

Bij e-Matching worden alle aangemaakte profielen met bijbehorende foto’s handmatig gecontroleerd. Hierdoor krijg je de garantie dat je alleen met hoger opgeleide singles van minimaal 18 jaar oud te maken hebt. Oude profielen die al een lange tijd niet online zijn geweest worden overigens ook verwijderd.

E-matching.nl is samen met Parship, eDarling en Match4 me een belangrijke speler op de dating-markt voor hoger opgeleide singles. Meer info over eDarling vind je op deze pagina. Ook over de andere datingsites voor hoger opgeleiden hebben we reviews op onze site staan. Maakt u al gebruik van een dating app voor het vinden van uw dates?