Speciale datingapp voor hoger opgeleiden gelanceerd

Zoek je een datingapp voor hoger opgeleiden? E-matching heeft er nu een. Als je hoger opgeleid bent, dan zijn er al speciale websites die je alleen met mensen van een bepaald opleidingsniveau in contact zullen brengen. Denk aan Match4me en EliteDating.nl

datingapp voor hoger opgeleiden e-matching

Er zijn “strenge” voorwaarden aan verbonden en daarom moet je ook je hoogst genoten opleiding en dergelijke invullen. Maar er is inmiddels ook een speciale datingapp voor mensen met een hogere opleiding.

Het is een app van datingsite e-Matching en het richt zich puur op singles met een hoge opleiding die een vaste relatie zoeken. Dus zoeken naar een tijdelijke relatie, een one night stand en dat soort zaken, daar is deze app duidelijk niet voor geschikt en het zal je dan ook absoluut geen succes laten boeken als je als zodanig op zoek zult gaan. Lees hier meer over e-matching.

Datingapp voor hoger opgeleiden van e-Matching

Deze handige app laat een ranking van de profielen bepalen. Sommige personen vinden de kledingstijl een belangrijk aspect, andere mensen hechten meer waarde aan een toekomstbeeld, zoals bijvoorbeeld het krijgen van kinderen, een carrière en ga zo maar door. Bij andere personen is het toch echt van belang wat voor opleiding een eventueel toekomstige partner genoten heeft.

Door deze belangrijke zaken aan te kunnen kaarten heb je veel meer gerichte zoekresultaten en zal je veel minder hoeven swipen, terwijl je op zoek bent naar die ene partner waarmee je oud zou willen worden. Een goede match is op deze handige manier voor de gebruiker veel eenvoudiger en sneller te vinden.

Ook is er genoeg ruimte voor een persoonlijk bericht in de datingprofielen aangebracht, zodat je echt iets persoonlijks achter kunt laten voor de mensen die naar jouw profiel komen kijken. En net zoals op reguliere datingsites kun je goed je culturele interesses, je hobby’s en andere zaken uitvoerig invullen. Als hoger opgeleide single kun je jezelf via de app van e-Matching veel beter profileren en makkelijker een match vinden, omdat er meer naar jou als persoon kan worden gekeken dan naar uiterlijk vertoon, wat bij veel andere dating apps nog wel vaak de boventoon voert.

Privacy goed bewaakt

De privacy van de gebruikers wordt ook goed bewaakt. Zo kan er geen enkele link met social media netwerken gemaakt worden, zodat je zeker weet dat men je alleen op deze dating app kan vinden, zonder dat er misschien vervelende gevolgen achterna komen als een date bijvoorbeeld van jouw kant tegen leek te vallen, maar de andere persoon het juist heel geslaagd vond.

De app van e-Matching is gratis te downloaden via Google Play en de Apple App store.