Overige Datingsites

Alle onderstaande overige datingsites staan goed aangeschreven. Bij elk van deze betrouwbare datingsites is het gratis inschrijven en je kunt vervolgens alle profielen van de dames en heren bekijken; het is dus ook mogelijk je gelijk bij meerdere sites in te schrijven, om te zien welke het beste bevalt en om zo ongeveer alle Nederlandse en Vlaamse Singles (met foto) te bekijken. Voeg deze pagina toe aan je Favorieten indien je op een later moment een keuze wilt maken. Inschrijven is binnen tientallen seconden gebeurd.

Algemene Overige Datingsites.

Datingsite Lexa.nl is een zeer uitgebreide datingsite, bekend van TV. Dit is de grootste relatiesite van ons land. Niet alleen hoog opgeleiden daten hier; houd daar rekening mee.
Parship is waarschijnlijk de beste datingsite van Nederland. Ook Parship biedt een wetenschappelijke persoonlijkheidstest.
Lexa is een serieuze concurrent als het gaat om de beste datingsite. Ledenaantal: 1.6 miljoen.
Relatieplanet is wellicht de bekendste datingsite. 3.3 miljoen leden. Veel handige opties.

overige datingsites voor niet hoog opgeleiden

Speciale Datingsites.

SecondLove is een datingsite alléén bedoeld voor (gebonden) vrouwen of mannen die willen vreemdgaan. Inschrijven op eigen risico!

Hoger Opgeleiden Dating.

Match4me is een datingsite speciaal gericht op hogeropgeleiden (HBO, Universitair niveau)
E-Matching is ook een bekende datinsite waar hoog opgeleide singles elkaar kunnen ontmoeten.

Op deze pagina vind je betrouwbare en goede overige datingsites die niet voor hoog opgeleiden zijn. Vergelijk de verschillende grote datingsites en schrijf je gratis in. Gebruik deze pagina om dating te vergelijken en voor jou de beste datingsite uit te zoeken. Van veel datingsites zijn ook cijfers bekend. Daten en Daten Tips voor gratis inschrijven bij een goede datingsite.
Heeft u ervaring/ervaringen met of klachten over één van de genoemde datingsites? Laat svp een review of klacht achter in de comments van de post van de betreffende datingsite.