Match4me.nl Dating voor hoger opgeleiden

Match4me.nl is één van de grootste datingsites in Nederland, speciaal voor hoger opgeleide singles (HBO en WO).Samen met e-matching.nl is Match4me de belangrijkste datingsite voor hogeropgeleiden in Nederland.
Match4me geeft als één van de weinige datingsites inzage in haar cijfers, man/vrouwverhouding, leeftijden en opleidingsniveau van haar leden. Zo heeft 58% van de leden een HBO-opleiding, en vormen academici 42% van het ledenbestand. En, ook niet onbelangrijk, 54% is vrouw. Van alle deelnemende hogeropgeleiden is 20% jonger dan 30 jaar; 50% is jonger dan 40 jaar oud. Klik hier om u gratis in te schrijven en leuke singles van niveau te bekijken en ontmoeten.

match4me Leden van match4me hebben de beschikking over gratis psychologische tests en kunnen zelf onderling activiteiten organiseren. Ook bij deze datingsite is het reageren op leden met een volledig lidmaatschap kosteloos. Daarnaast kun je ook via de mobiele telefoon daten. Wil jij ook in contact komen met duizenden intelligente singles? Schrijf je dan gratis in. We zijn benieuwd naar jullie ervaringen; laat die svp achter in de comments. Lees hier meer over Match4me Hoger opgeleiden

Gespecialiseerde datingsites worden steeds meer populair, omdat de kans om mensen met dezelfde denkbeelden als jijzelf te treffen aanzienlijk groter is. Op algemene datingsites is het aanbod vaak te ruim, terwijl je waarschijnlijk met 85% van de mannen of vrouwen werkelijk helemaal niets hebt. Datingsites voor hoger opgeleiden zijn al jaren populair en samen met religieuze relatiesites eigenlijk de pioniers van doelgroep-dating. Inschrijven en rondkijken naar de verschillende foto’s en profielen is altijd leuk en binnen een minuutje gerealiseerd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *